In love with this top

Ni hittar den på new yorker 
-T

Kupolen

Hejsan.
Va inte på pappas jobb så länge, typ nån timme bara. Sedan skjutasde han mig till kupolen där jag mötte upp Tilde, Julia och Linnea. Skoj. Fick med mig lite underkläder och en frans böjare hem. Sen när syster hade slutat skolan så gick vi in i typ två butiker och sedan gick vi till Wayne´s, tog en chai latte, sååå gott. 
Sen tog jag bussen hem till mamma och nu är tilde här så jag ska vara lite social med henne.
Ha de bra, puss
 

Fall

- R
 

Monday

Åhh söta Wille
Hejhej. Befinner mig hos pappa just nu. Han fyller år idag också, grattis bästa pappa!! Snart ska jag åka till pappas jobb och vara där ett tag. Har inget att göra så åker dit och ser om jag kan hjälpa till med något. Vi är ju liksom lediga idag. När syster har slutat skolan så ska jag och hon åka till kupolen. Hoppas att jag inte hittar något, måste spara mina pengar, hehe.
Nu ska jag fortsätta att vara social med mina små killar. 
Puss - R

Yesterday

Igår vaknade jag upp bredvid beccis,vi låg och snackade ett tag innan vi bestämde oss för att gå upp och käka frukost.
Jag fick typ ett utbrott för att ingen ville följa med mig till kupolen och käka på donken! Men tillslut övertalade jag Julia hihi ,thaaank you 

Vi kom fram till kupolen runt 1 och gick runt där och kollade i butiker,enda tills klockan 5 när dom stängde haha.. Köpte inget speciellt faktiskt.Tåget hem gick halv 7 så när kupolen stängde började vi gå mot tåget och satt där och väntade. 
När vi kom hem så hämtade mamma mig, när jag kom hem käkade jag & bytte om sedan drog jag mig till Julia igen,vi gjorde inget speciellt cyklade runt och kollade film.
Så himla skönt med studie dag idag!

Vi hörs senare idag eller imorgon fina bloggisläsare

Bilder från igår -T








Söndagens höjdpunkt

- R


Dalarna Bloppis

Godmorgon på er! tänkte passa på att tipsa om våran gemensamma Bloppis som vi har på instagram, den heter dalarnabloppis så kika gärna in där om ni är behov av något nytt! Vi uppdaterar den tyvärr inte så ofta längre men vi försöker lägga upp nya plagg så ofta som möjligt! Så om ni kikar in där så kan ni gärna skriva en kommentar här om vad ni tyckte om den. 
Ha det bra så länge så hörs vi senare idag eller imorgon!
Pussss // T




Slänger in en bild från igår!


Saturday & Sunday

Heej. Igår så åkte jag, mamma och min syster till Rättvik. Vi gick in i lite butiker och jag köpte en sjal, kan kanske visa den senare. Sedan så åt vi lunch på big street, asså gosh vad gott de är. 
När jag kom hem åkte jag till Tilde och vi gick ut och tog kort till bloggen och sedan satt vi inne och fixade med den och bara tog de lungt. Sov också här hos henne. 
Idag ska jag åka hem till pappa och stannar där till imorgon. Vi har studiedag imorgon så vi är lediga, skönt. 
Hoppas ni alla får en bra dag. - R


Välkomna

Hej och välkomna till våran nya blogg. Vi är två bästisar som bor i dalarna med våra familjer. Två beliebers som älskar nutella och att stå framför kameran. Efter som att vi gillar mode, att stå framför kameran osv så är de en stor del av de som bloggen kommer att handla om. Hoppas ni tycker de blir lika kul som vi att vi börjar blogga.
Nu ska vi ut och träffa lite människor, så ha de bra. 
puss - tilde & becca